Rapport

Jag har tyvärr inte hunnit skriva nu på ett tag eftersom det är så mycket vårfix på gården med kaniner och höns som skall ut, det skall lagas och göra rent i burar mm. Men nu skall jag iaf avlägga en rapport om hur det är med hästarna och ridningen. Som ni kanske vet så skriver jag inget om de andra djuren på den här bloggen.

För två veckor sen på söndagen så var Lisa här och red för första gången på jättelänge. Vi red ut en kort bit. Jag red barbacka och Lisa med sadel. Det var riktigt kul. Sanoy tyckte också det var skönt att få röra lite på sig. Han var väldigt pigg!
Igår så var Lisa här igen och red. Vi red på banan då. Det blev lite dressyr och nåt litet skutt för Lisa. Jag hoppade lite mer. Både jag och Lisa märkte då att hästarna verkligen inte har någon kondition! Allra helst Pussie blev väldigt fort trött eftersom hon inte har varit igång klokt pga att hon blev halt i höstas och när jag kunde börja rida igen så kom all snön:(. Jag får försöka få lite bättre kondition på henne nu.

Ni har sett många bilder på hästarna som dom såg ut i vintras. Så jag tänkte lågga in en bild på dem så ni får se hur dom ser ut nu:

Pussie har nu tappat nästan all sin vinterpäls och fått sin mörkare sommarpäls. Konstant skimmel har jag fått lära mig att det heter när dom gör så.:)

Sanoy började fälla för några veckor sen men han har blivit tjockare och har fällt en del av pälsen.


Nu när hästarna fäller så kliar det när pälsen lossnar. Så här ser Pussie ut när man kliar henne på halsen. Det var en kompis till mig som tog kortet. Hon är en väldigt duktig fotograf kan jag inte låta bli att tillägga.

Det var nog allt för den här gången.

Ha en bra dag önskar Beatrice och hästarna.

RSS 2.0